avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cass asociat la srl + venituri din chirii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cass asociat la srl + venituri din chirii

pana la 01.06.2010 asociat unic la un srl.
la 01.06.2010 am cesionat partile sociale ale srl-ului.
de la 01.06.2010 pana in prezent contract de inchiriere imobil.
de la 01.02.2011 pana in prezent asociat la alt srl.
intrebare: pentru ce sume trebuie sa pltesc cass retroactiv, avand in vedere ca ambele srl-uri nu au inregistrat profit, adica nu am incasat dividente?
(dupa cum se vede, in perioada 01.06.2010-01.02.2011 am avut venituri numai din chirii)
inca nu am primit vreo instiintare dar...ma pregatesc:((

Alte discuții în legătură

Infiintare/preluare srl pe ong emm8392 emm8392 Buna ziua, As dori sa stiu daca exista anumite elemente specifice deosebite pe care ar trebui sa le avem in vedere daca dorim sa infiintam un srl (sau sa ... (vezi toată discuția)
Intrebari de baza pentru administrarea unui srl sau srl-d adi8i adi8i Salut. - O sa obtin venituri din activitati de freelance (web development) si am nevoie sa inregistrez un PFA sau SRL. SRL pare mai convenabil. - O sa ... (vezi toată discuția)
Este posibila plata cass pentru un asociat unic,administrator fara contract de munca ? serrafima serrafima Va rog sa ma lamuriti si pe mine daca este posibil ca un asociat unic, fara contract de munca si retributie, sa fie obligat de catre cass sa plateasca pe ... (vezi toată discuția)