avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... societate comerciala ca administrator
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

societate comerciala ca administrator

Buna ziua,
o societate comerciala cu administrator unic poate fi adminitrator si asociat la o alta societate comerciala unde pana acum a fost administrator si asociat o persoana fizica si unde mai sunt doi asociati? Poate ca am cam complicat intrebarea dar esenta era daca poate lua locul administratorului (persoana fizica) intr-o societate o alta societate comerciala romana.
:sorry:
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 17:14, 12 Aprilie 2012
da, se poate. cu mentiunea ca o persoana fizica va trebui sa fie desemnata ca reprezentant al persoanei juridice ce devine administrator.
O societate comerciala cu asociat unic poate fi asociat si administrator in alte societati unde, obligatoriu, sunt cel putin doi asociati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratorul societatii raspunde . liviu2005 liviu2005 Administratorul societatii raspunde in intregime pentru activitatea firmei, organizare si administratie.Daca in cursul anului este numit un nou ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl prin intermediar? Paul-Cristian Blazi Paul-Cristian Blazi Buna ziua. Care sunt demersurile pentru intocmire dosar pentru infiintare SRL de catre o terta persoana (intermediar): taxe, instituti, etc Din cate stiu eu: ... (vezi toată discuția)
Administrator firma - individ vs. companie c.i.mihai c.i.mihai Buna ziua ! Am o firma, SRL, constituita in Bucuresti, in 2009, pe numele meu. Situatia este urmatoarea: aceasta firma va deveni parte dintr-un grup de ... (vezi toată discuția)