Pot cere prin email suspendarea CIM la firma de la care am intrat in CCC,dorind sa ma angajez la o alta firma,sau trebuie sa depun cererea personal la firma?
Cel mai bine fie trimiteti solicitarea dvs prin psota cu confirmare de primire , fie o depuneti personal ... mail-ul poate sa nu fire luat in considerare, mai ales ca nu este mijloc de proba.
Daca mail-ul dvs are atasata o semnatura electronica atunici puteti trimite solicitarea dvs prin email.
Cred ca este vorba de incetarea contractului, nu de suspendare, avand in vedere ca doriti sa va angajati la alt angajator.
Daca sunteti inca CCC nu puteti solicita incetarea contractul fiind suspendat.
Daca nu ati reluat activitatea din CCC va trebui sa depuneti cerere de reluare a activitatii (ca sa inceteze suspendarea) si cu aceiasi data cerere de incetare a contractului cu acordul partilor. Daca angajatorul nu este de acord puteti demisiona dar incetarea va avea loc la data expirarii perioadei de preaviz inscrisa in contract.
Sfaturi legale
laurxzx
Povestea incepe asa.............. Acum 2 ani am intrat in concediu pentru cresterea copilului pana la 2 ani.La inceputul acestei luni concediul sa ... (vezi toată discuția)