avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot cere suspendarea CIM?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot cere suspendarea CIM?

Pot cere prin email suspendarea CIM la firma de la care am intrat in CCC,dorind sa ma angajez la o alta firma,sau trebuie sa depun cererea personal la firma?
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 19:57, 12 Aprilie 2012
Cel mai bine fie trimiteti solicitarea dvs prin psota cu confirmare de primire , fie o depuneti personal ... mail-ul poate sa nu fire luat in considerare, mai ales ca nu este mijloc de proba.

Daca mail-ul dvs are atasata o semnatura electronica atunici puteti trimite solicitarea dvs prin email.
Va multumesc,va doresc o seara placuta.
Cred ca este vorba de incetarea contractului, nu de suspendare, avand in vedere ca doriti sa va angajati la alt angajator.
Daca sunteti inca CCC nu puteti solicita incetarea contractul fiind suspendat.
Daca nu ati reluat activitatea din CCC va trebui sa depuneti cerere de reluare a activitatii (ca sa inceteze suspendarea) si cu aceiasi data cerere de incetare a contractului cu acordul partilor. Daca angajatorul nu este de acord puteti demisiona dar incetarea va avea loc la data expirarii perioadei de preaviz inscrisa in contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintoarcerea din concediu de maternitate ioanadolean ioanadolean am o intrebare: fiind in concediu de maternitate cu cat timp trebuie sa anunt inainte ca ma intorc la servici?exista o data sau o perioada in care sunt ... (vezi toată discuția)
Sfaturi legale laurxzx laurxzx Povestea incepe asa.............. Acum 2 ani am intrat in concediu pentru cresterea copilului pana la 2 ani.La inceputul acestei luni concediul sa ... (vezi toată discuția)
Demisia prin mail ContSters264206 ContSters264206 Am lucrat doar cinci zile si mi-am depus demisia prin mail. Liniste de la firma, nu am primit nici un telefon. Cum m-am angajat? In data de 28.08.2012 m-am ... (vezi toată discuția)