avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Care sunt obligatiile unui administrator de site
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Care sunt obligatiile unui administrator de site

Care sunt obligatiile unui adiministrator de site in ceea ce priveste afisarea datelor de contact?Ce ar trebui sa fac daca singura modalitate data pentru contactarea siteului este o adresa se email nefunctionala?Doresc sa fac o plangere deoarece am cumparat un referat de pe un site de specialitate si am primit o singura pagina in word si mai mult decat atat, nu am nici o metoda de a intra in legatura cu ei sa ii intreb daca am luat teapa sau este o greseala.As dori sa merg la protectia consumatorului.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 14:46, 13 Aprilie 2012
Daca cunoasteti datele de contact ale societatii / persoanei care administreaza site-ul puteti face o plangere la Protectia Consumatorului. Va sfatuiesc sa incercati inainte de aceasta sa cititi conditiile / regulamentul site-ului, daca are asa ceva, poate gasiti acolo prevederi cu privire la cumpararea online.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma pe net care vinde fara a avea societate catalin001 catalin001 Buna Ziua, recent am cumparat de la o firma un domeniu .ro care trebuia sa fie pe 10 ani, in schimb el este doar pe 1 an de zile. Nu am decat adresa de ... (vezi toată discuția)
Am fost anuntat ca am castigat un concurs si nu am primit premiul Catalin553 Catalin553 Salut , in data de 15 septembrie 2016 am fost anuntat ca am castigat un concurs (la care m-am inscris personal) organizat de un site(din Romania) de stiri din ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani comanda online yssas yssas Cum pot recupera banii de la o comanda online, plata numerar la livrare ce a fost o țeapă? Am comandat online parfumuri de pe un site, ce avea la contact un ... (vezi toată discuția)