avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... refinantare card credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

refinantare card credit

Am facut o refinantare la OTP <fara comisioane> pentru a-mi achita un card de credit de la banca Transilvania.OTP-ul a emis un ordin de plata restrictionat fara sa ma anunte in prealabil ca acesta are o taxa de lei220.Ordinul de plata a fost emis pe suma creditata pe card, iar in urma opririi comisionului nu s-a mai putu achita cardul si ordinul de plata a fost respins.Intrebarea mea este:pot face ceva pentru restituirea banilor,are dreptul banca sa opreasca din cont bani in schimbul unui serviciu care nu s-a efectuat?
Multumesc

Alte discuții în legătură

refinantare card credit letitiadaniela letitiadaniela Am facut o refinantare la banca 2 <fara comisioane> pentru a-mi achita un card de credit de la banca 1 . Banca 2 a emis un ordin de plata restrictionat ... (vezi toată discuția)
Executare credit banca fimitamocanu fimitamocanu Buna ziua, Am o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv ,in legatura cu un credit. Am contractat la un moment dat un credit de la o banca( A), pentru ... (vezi toată discuția)
Executare silita luoana2006 luoana2006 buna ziua.am un credit la [banca].....si momentan nu sunt la zi cu plata,dar in acelasi timp am facut o refinantare la o alta banca pt a-mi putea plati ... (vezi toată discuția)