avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Autorizatie birou asigurari chiosc
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Autorizatie birou asigurari chiosc

In zona la mine anul trecut s-au construit niste chioscuri din termopan pe o fosta parcare. In unul din acele chioscuri s-a infiintat un punct de asigurari. Eu stiu ca nu ai voie sa faci asigurari decat in spatii bine definite si nu in chioscuri.Ai voie sa inchei polite RCA in chiosc sau nu? Pot depune o reclamarie la CSA? Se pot da autorizatii sa faci polite in chioscuri? Intreb pentru ca mai stiu pe cineva care avea un chiosc si vroia sa faca asigurari si nu i-au dat voie ca cica trebuie sa fie intr-un spatiu special amenajat si care sa faca parte dintr-o cladire si chioscul nu face parte din aceasta categorie.
Ultima modificare: Vineri, 13 Aprilie 2012
Sup3rsonik, utilizator
Cel mai recent răspuns: Sup3rsonik , utilizator 10:47, 17 Aprilie 2012
Daca este vorba despre o razbunare personala, oricum veti reclama, indiferent ce raspuns veti primi de aici!
Eu as dori sa stiu daca din punct de vedere este legal. va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru deea_lex deea_lex vreau sa fac o societate cu profil magazin alimentar. stie cineva daca pot face punctul de lucru (magazinul propriu zis) intr-un garaj? stiu ca sediu nu pot ... (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi fac o frizerie din termopan cum sunt chioscurile ... crsanx crsanx Vreau sa-mi fac o frizerie din termopan cum sunt chioscurile pe la colturi de strada, se poate face accest lucuru? Si evident sa inchiriez de la primarie un ... (vezi toată discuția)
Spatiul din fata casei serban008 serban008 Buna ziua, Pe strada pe care locuies daca ajung acasa dupa ora 18:30 nu prea mai gasesc locuri de parcare. In fata blocului meu este o casa si cand se ... (vezi toată discuția)