avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vreau sa-mi fac o frizerie din termopan cum sunt ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vreau sa-mi fac o frizerie din termopan cum sunt chioscurile ...

Vreau sa-mi fac o frizerie din termopan cum sunt chioscurile pe la colturi de strada, se poate face accest lucuru? Si evident sa inchiriez de la primarie un spatiu care sa mi dea auutorizatia de a construi. Dar acuma nu stiu daca am voie sa fac frizerie din termopan
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:20, 12 August 2023
Pot foarte simplu sa inchiriez si un spatiu, dar problema e ca nu gasesc in zona care vreau eu, si ma gandeam ca pot face eu o frizeri din termopane unde gasesc un mic locusor care sa-l inchiriez de la primarie si sa construiesc pe el frizeria
Va trebuie proiect tehnic pentru locul/ spatiul gasit (inclusiv alimentare cu apa calda, apa rece, canalizare, WC, etc.). Proiectul trebuie avizat. In baza proiectului se cere autorizatie de ctie. de la primarie. Va faceti firma la Registrul comertului si declarati activitatea la ANAF. Aveti nevoie de autorizatie sanitara de functionare obtinuta de la DJSP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As dori sa deschid o frizerie in comuna la sat. T.ro.stefan T.ro.stefan Buna ziua! As dori sa deschid o frizerie in comuna la sat. Locatia este deja construita in acest scop de mine. Dar nu stiu pasii care trebuie urmati pt ... (vezi toată discuția)
Notificare primarie construire bucătărie de vara. am citit ... Antik Antik Notificare primarie construire bucătărie de vara. Am citit pe internet despre modificarea legii privind aut.lucrarilor de construire și va întreb pentru ... (vezi toată discuția)
Autorizație de mediu (apa de la put) RazvanIancu RazvanIancu Salut tuturor ! As avea nevoie de puțin ajutor, am o întrebare destul de simpla. Pot obține autorizație de mediu pentru un centru de reciclare dacă ... (vezi toată discuția)