avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizație de mediu (Apa de la put)
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizație de mediu (Apa de la put)

Salut tuturor ! As avea nevoie de puțin ajutor, am o întrebare destul de simpla.
Pot obține autorizație de mediu pentru un centru de reciclare dacă folosesc apa de la put ? Am nevoie neaparat de autorizație pentru gospodărirea apelor ?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 12:58, 22 Ianuarie 2018
Daca aveti sursa de apa continua (pompa plus rezervor) cu debit corespunzator este posibil sa nu aveti nevoie de retea de apa, dar de canalizare si implicit de autorizatie pentru gospodarirea apei, Da. In plus, este necesara autorizatie sanitara de la DJSP pentru apa de baut si apa de la grupurile sanitare plus vestiare.
Lucrarile se pot executa numai in baza unui proiect intocmit de o firma autorizata, proiect care a primit toate avizele si autorizatiile necesare, inclusiv a autorizatiei de ctie. de la primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare primarie construire bucătărie de vara. am citit ... Antik Antik Notificare primarie construire bucătărie de vara. Am citit pe internet despre modificarea legii privind aut.lucrarilor de construire și va întreb pentru ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, pentru construirea unui put forat pentru uz casnic ... Mary000@ Mary000@ Buna ziua, Pentru construirea unui put forat pentru uz casnic este nevoie aviz/autorizatie de la apele romane? In legea 107/1996, art. 9 spune ... (vezi toată discuția)