avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Rulota mobila pentru a presta servicii dd frizerie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Rulota mobila pentru a presta servicii dd frizerie

Buna, as dorii sa deschid o rulota mobila pentru a presta servicii dd frizerie, ma poate ajuta cineva cu cateva informatii despre ce as avea nevoie la început (ținând cont ca nu sunt rulote amenajate cu destinatia aceasta) cum se procedeaza?
Ultima modificare: Joi, 22 Octombrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Lapin ionut , utilizator 17:23, 17 Noiembrie 2021
Nu cred ca veti primi autorizatie sanitara pentru rulota mobila, in conditiile in care pentru frizerie sunt obligatorii utilitati (apa calda si apa rece) si canalizare.
pentru autorizarea serviciilor publice de orice fel, conditiile sunt aceleasi, fie ca serviciul se asigura intr-un loc precis, fie ca se asigura din loc in loc
Salut
Spune-mi și mie te rog dacă ai reușit sa îți deschizi frizerie mobila ? Și eu sunt interesant de aceasta idee fantastica :)

Silviufrizer a scris:

Buna, as dorii sa deschid o rulota mobila pentru a presta servicii dd frizerie, ma poate ajuta cineva cu cateva informatii despre ce as avea nevoie la început (ținând cont ca nu sunt rulote amenajate cu destinatia aceasta) cum se procedeaza?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa-mi fac o frizerie din termopan cum sunt chioscurile ... crsanx crsanx Vreau sa-mi fac o frizerie din termopan cum sunt chioscurile pe la colturi de strada, se poate face accest lucuru? Si evident sa inchiriez de la primarie un ... (vezi toată discuția)
Salut. vreau sa îmi fac o frizerie la mine în curte untr-un ... Carlito Cristian Carlito Cristian Salut. Vreau sa îmi fac o frizerie la mine în curte untr-un container mobil și as vrea sa știu ce acte imi trebuie și cum se procedează.... (vezi toată discuția)
Ajutor referitor la avize de functionare ioanabragaru ioanabragaru Buna ziua, as dori niste informatii referitoare la avizele necesare in cazul in care doresc deschiderea unei societati de comercializare produse alimentare. ... (vezi toată discuția)