avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Salut. Vreau sa îmi fac o frizerie la mine în curte ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Salut. Vreau sa îmi fac o frizerie la mine în curte untr-un ...

Salut. Vreau sa îmi fac o frizerie la mine în curte untr-un container mobil și as vrea sa știu ce acte imi trebuie și cum se procedează....
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:24, 25 August 2023
Pentru a presta activitatea de frizerie ,este necesar sa detineti document de calificare profesionala
Pentru spatiul in care urmeaza sa exercitati meseria,este necesar sa realizati proiect intocmit de o firma de proiectare, autorizata. pentru spatiu desfasurare activitate frizerie.
Pentru spatiu activitate este necesar autorizatie de constructie . de la primaria teritoriala.
Pentru a putea presta legal activitate de infrumusetare-frizeie este necesar sa deschideti o firma la registrul comertului cu obiect de activitate cod caen 9602- coafura si alte activitati de infrumusetare. si sa declarati activitatea la ANAF.
Ca sa deschideti firma va trebui sa completati declaratii pe propria raspundere ca sunt ideplinite conditiile de mediu, ssm. sanitar-veterinare
Pentru functionare aveti nevoie de autorizatie de functionare de la DJSP si primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa deschid o frizerie ambulanta. Soroiu daniel Soroiu daniel Salut vreau sa deschid o frizerie ambulanta, de ce acte am nevoiesi daca se poate (vezi toată discuția)
Ce acte sunt necesare pentru deschiderea unei frizerii? Florentina1976 Florentina1976 Bună ziua, Ce acte sunt necesare pentru deschiderea unei frizerii? Dețin locul de desfășurare dar trebuie construita încăperea. Va rog dacă puteți sa ... (vezi toată discuția)
Manichiură acasa Miha Baidoc Miha Baidoc Buna ziua,doresc să prestez servicii de manichiură acasa,am o cameră disponibilă, imi puteti spune dacă este ok? Stiu ca la salon e nevoie de cameră ... (vezi toată discuția)