avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Functionar public si conducator auto
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Functionar public si conducator auto

salut.mereu bugetarii sint cei pusi la zid.in fisa postului am de toate ca trebuie sa ti se puna in circa multa munca si responsabilitati insa la salariu nimic.studii superioare si incadrare de 760 ron,in fisa postului nu am mentiuni ca ar trebuii sa fiu si conducator auto .pt ca sint si conducator auto nu ar trebuii sa fie si un spor ceva la salariu? sau cu o alta denumire o facilitare salariala .cu multumiri.
nu puteti fi si conducator auto...sau sunteti functionar public sau sofer...ce sunteti ? faptul ca folositi masina institutiei si va deplasati cu ea unde aveti treaba nu inseamna ca sunteti conducator auto...
sint politist local-circulatie-am in fisa postului de toate -inspectie in constructii-control comercial- ordine si liniste publica...etc... si cind sint de serviciu trebuie sa conduc si masina 8 ore /zi cea ce nu mi se pare foarte legal deoarece eu sint incadrat ca politist local nu ca sofer.
asta asa este, dar la noi acum cu intomirea fisei postului la ultimul punct scrie:-executa deciziile sefului de serviciu (scrise s-au verbale ). Intrebare- unde pot contesta in afara ITM ?,asta pana nu ma obliga sa semnez ca altfel... imi face acte ptru. Comisia de disciplina . Daca nu semnez fisa postului ce se intampla ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului alecsiaflorin alecsiaflorin buna seara! sunt asistent medical si astazi seful meu mi a spus ca soferul va pleca in concediu iar eu voi conduce masina de servici si mi voi exercita si ... (vezi toată discuția)
Conducerea masinilor de serviciu gabrielx gabrielx Ce trebuie sa faca o societate comerciala pentru ca un angajat sa conduca o masina de serviciu, persoana respectiva nefiind angajata sofer. Te poate obliga ... (vezi toată discuția)
Fisa de post mihaelaru mihaelaru buna ziua, doresc sa va intreb daca intocmirea fisei de post este responsabilitatea departamentului de resurse umane, daca acest lucru este si trecut in ... (vezi toată discuția)