buna seara! sunt asistent medical si astazi seful meu mi a spus ca soferul va pleca in concediu iar eu voi conduce masina de servici si mi voi exercita si sarcinile de asistent medical in acelasi timp,intrucat noi efectuam munca de teren,noi suntem 3 asistenti care avem aceeasi incadrare, facem aceeasi munca dar doar la mine in fisa postului e trecut sa conduc masina de servici.fisa postului e semnata de mine dar la vremea respectiva am crezut ca si celelalte fise sunt la fel,(asa mi a spus seful la semnarea fisei)va rog spuneti mi cat este de legal.multumiri
Este legal. Ati fost anuntat, ati luat la cunostinta, ati semnat fisa postului, care este individuala nu colectiva. Asta este, nu trebuie sa va raportati la colegii dvs. (eventual poate seful este multumit de serviciile dvs. ca sofer si va da un spor la salariu).
1. art.40C.mun.
(1) Angajatorul are, in principal, urmatoarele drepturi:
...
b) sa stabileasca atributiile corespunzatoare fiecarui salariat, in conditiile legii;
c) sa dea dispozitii cu caracter obligatoriu pentru salariat, sub rezerva legalitatii lor;
....