avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Reges-Online: Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Cum trebuie sa procedez?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Cum trebuie sa procedez?

Am fost administrator la o firma pe care am deschis-o impreuna cu cineva.Acum o luna asociata mea,profitand de increderea mea,a fugit cu o parte din marfa din inventar,un laptop al firmei,2a telefoane,mai multe obiecte din inventarul firmei plus incasarile vanzarilor din magazin pe ultimile 3 luni. De atunci sta ascunsa si nu mai o gasesc! Trebuie şa o dau in judecata pentru a recupera din prejudiciul adus. Cum trebuie sa fac? In plus a lasat o groaza de datorii! Va rog sa ma ajutati!
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 10:51, 14 Aprilie 2012
totul se rezolva doar prin instanta si Politie. Consultati un avocat la cazul dvs . in speta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa rezolv o problema cu un angajat prins ca fura atamax atamax Buna , cum sa procedez cu un salariat prins ca fura bani din magazin (am probe video), daca il dau afara nu mai pot recupera prejudiciul. Societatea este un ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de furt nefondata nita_liviu nita_liviu M-am angajat legal la un magazin cu bauturi alcoolice imbuteliate in luna februarie. Nu am preluat gestiunea cu inventar cu ar fi fost normal, mi-a spus sa ... (vezi toată discuția)
Lipsa in gestiune dorina carmen dorina carmen lucrez la un magazin mixt si la penultimul inventara iesit olipsa de 60.000.000 mil. patroana a decis sa ne ia cate doua mil. in fiecare luna pana se ... (vezi toată discuția)