avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca 4 ore
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca 4 ore

urmeaza sa ma angajez si as dori sa stiu,daca voi avea 4 ore pe contractul de munca ma dezavantajeaza in vreun fel?beneficiez de aceleasi drepturi ca si cum as lucra 8ore?ma refer la CAS,somaj,dreptul la o eventuala indemnizatie de crestere a copilului,pensie...cat timp poate angajatorul sa ma tina cu contract de 4 ore?exista o limita?
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Aprilie 2012
Roxana Popa, Consultant asigurari
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:46, 17 Aprilie 2012
Beneficiati de aceleasi drepturi cu o singura exceptie , in cazul somajului stagiu de cotizare se calculeaza astfel : 2 luni lucrate cu timp de munca 4 ore/zi = o luna lucrat cu timp de munca 8 ore/zi.

Nu exista vreo limita a stabilirii timpului de munca ... acesta poate fi stabilit pe durata nedeterminata sau pe durata determinata.
puteti sa imi spuneti cat este salariul minim net in 2012?
Salariul minin net ar fi de 530 lei ... nu am luat in considerare tichete de masa si persoane in intretinere

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca pe 2 ore adrian_huned adrian_huned as dorii sa aflu cat mai multe detalii despre acest fel de CIM. Cum se calculeaza salariul, daca mai pot lua somaj ca inca sunt in somaj, daca mai pot peste ... (vezi toată discuția)
Pentru angajat cu lucru in ture, care este numarul de tichete ... eugene eugene Pentru angajat cu lucru in ture, care este numarul de tichete de masa la care are dreptul in urmatoarea situatie: Angajatul a lucrat luna decembrie 2022 ... (vezi toată discuția)
Marire salariu februarie 2017 laur08 laur08 Este corect ca un patron odata cu marirea salariului minin la 1450 de la 1 Februarie sa reduca numarul de tichete de masa, care pana la acea data luam cate un ... (vezi toată discuția)