avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cum poate fi sanctionat un primar care refuza de patru ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cum poate fi sanctionat un primar care refuza de patru termene sa puna la dispozitia expertului documentele necesare efectuarii expertizei?

Care este sanctiunea impotriva unui primar ce refuza de 4 termene sa puna la dispozitia expertului documentele necesare efectuarii expertizei? mentionez ca a fost deja amendat de instanta de 2 ori..
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:45, 16 Aprilie 2012
Amendarea in continuare a acestuia ... sau poate sa se formuleze o plangere penala impotriiva acestuia pentru abuz in serviciu ..
multumesc. Am formulat plangere penala si eu ca reclamant si expertul. Dar niciodata nu se dispune in
Intr-adevar, slabe sanse sa nu se dea NUP la astfel de cerere ... mai ales ca este si primar
;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza tehnica auto ujiman ujiman Accident rutier cu victime. M-am constituit parte civila si am formulat plangere penala. A fost intocmita o expertiza judiciara auto care dupa parerea mea nu ... (vezi toată discuția)
Abuz de putere nicu2 nicu2 DE EXEMPLU POT ALFA DACA UN GABOR NU SE ALFA LA LOCUL DE MUNCA ? MI-A EMIS UN PROCES VERBAL DAR STIU CA NU ERA IN TIMPUL SERVICIUL SE POATE DEPUNE O PLANGERE ... (vezi toată discuția)
Neefectuare expertiza tehnica judiciara bughi69 bughi69 Buna ziua Am facut plangere penala pe abuz in serviciu, fals intelectual si uz de fals. La declaratia data la organul de cercetare penala am solicitat ... (vezi toată discuția)