avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Pot fi obligata sa cedez teren pentru drumul comunal?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Pot fi obligata sa cedez teren pentru drumul comunal?

Buna ziua,
Detin un teren intravilan arabil, in suprafata de 1000 mp, format din 800 mp + 200 mp.Pe cel de 800 mp doresc sa-mi construiesc o casa de locuit, iar pe cel de 200 mp a fost prevazut la parcelare drum cu latimea de 3,90 mp.In certificatul de urbanism este specificat ca prin PUG este previzionat drum la profil transversal de min.12 m.
Va rog sa-mi spuneti daca pot fi obligata sa cedez eu diferenta de aproximativ 400 mp, necesari pentru drumul comunal (strada), avand in vedere ca alaturat proprietatii mele sunt doar privati, si forma terenului care mi-ar ramane nu mi-ar permite construirea unei locuinte.
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Sunt proprietarul unui teren în suprafață de 509 mp având ... sylvian10 sylvian10 Sunt proprietarul unui teren în suprafață de 509 mp având o deschidere de aproximativ 23 ml. Accesul la teren se realizează prin intermediul unui drum de ... (vezi toată discuția)
Construire fara elaborare puz elenamusat1974 elenamusat1974 Buna ziua, Recent am achizitionat un teren intravilan - arabil, in oras, care nu are inca PUZ. Conform PUG aprobat destinatia terenului este M1a - subzona ... (vezi toată discuția)
Sfat achizitie teren JulianDoe JulianDoe Buna ziua, Am nevoie de niste sfaturi privind achizitia unui teren. Iata despre ce este vorba: vreau sa cumpar un teren - o parcela de 1000 mp. Aceasta face ... (vezi toată discuția)