ASI VREA SA CUMPAR CASA BUNICILOR, DAR MAMA SI CEI 2 FRATI NU AU DEZBATUT SUCCESIUNEA, DAR SUNT DE ACORD SA-MI VINDA DOAR CASA SI TERENUL AFERENT,(BUNICII MAI AVEAU SI ALTE TERENURI DAR NU LINGA CASA), SI TOTUL ESTE TRECUT PE ROL LA PRIMARIE...intrebare;pot merge cu toti 3 mostenitori la notar sa le dau banii.. pe un contract de v-cumparare si unde sa se stipuleze#-o ca imi dau dreptul sa intabulez pamintul si casa? sau cum sa procedez?ei avind nevoie urgenta de bani si eu asi dori sa am un drept totalll asupra casei bunicior?
Fara succesiune, nu puteti face nici o tranzactie la notarul public. Pe baza certificatului de mostenitor se intabuleaza cei 3 frati si apoi va vand dvs.
si daca bunica a murit acum 10 ani si nu au factu succesiune dupa deces nici bunicul nici copii(MAMA SI UNCHII MEI) acum 2 ani a murit si bunicul cum vor face acum 2 succesiunii? una dupa bunica si alta dupa bunicu'? si cit timp dureaza o succesiune ? se poate face succesiune si la primaria comunei de catre secretar?
Se conexeaza cele doua succesiuni in acelasi dosar. Dureaza in functie de notar, la cat timp va programeaza. Nu se dezbate succesiunea la primarie, doar la un notar public din localitatea unde a avut ultimul domiciliu defunctul.
Intrebare
ady492
bunica mea a decedat si a ramas bunicu mama si fratele ei nu au facut sucesiunea dupa bunica .bunicu poate sa vinda pamintu sau casa fara acordul lor daca nu ... (vezi toată discuția)