avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale dizolvare-lichidare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

dizolvare-lichidare firma

buna! am un s.r.l . a carui perioada de suspendare exipra la finele acestei luni....as dori sa dizolv firma ,care sunt pasii care trebuiesc urmati si cam care ar fi costurile? multumesc!
Cel mai recent răspuns: al.cluj , utilizator 13:27, 18 Iulie 2023
Documentele necesare pentru înregistrarea menţiunilor privind dizolvarea voluntară şi lichidarea SNC, SCS, SRL, SA şi SCA cu numire de lichidator (art. 227 alin. (1), lit. b), d), art. 228 şi art. 233 din Legea nr. 31/1990, republicată, cu modificările şi completările ulterioare):

[ link extern ]
Puteti urma procedura de dizolvare - lichidare voluntara si radiere. Se face in doua etape, documetele necesare pentru aceste doua etape le gasiti aici [ link extern ]
Ca si costuri aproximativ 600 lei pentru ambele etape.
Buna ziua, din pacate linkul extern da eroare 404 Not Found,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare firma DEEAPAN DEEAPAN Buna ziua! as dori sa ma informati cum pot sa radiez o firma cu o vechime de peste 10 ani ?, firma are un imprumut la banca dar care il pot achita inainte de ... (vezi toată discuția)
Am o firma care nu a mai avut activitate din 2015. Dovis Dovis Buna seara, Am o firma care nu a mai avut activitate din 2015. In 2017 am suspendat-o pana in decembrie 2020. Acum ce trebuie sa fac ca sa o inchid? Am auzit ... (vezi toată discuția)