avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1767 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Emitere tichete cadou
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Emitere tichete cadou

Un angajator SRL poate acorda angajatilor tichete cadou, valabile exclusiv intr-o unitate comerciala partenera, care va suporta si ea un procent din valoarea cupoanelor? Ex: firma X acorda tichete de cate 200 lei angajatilor, din care 50 de lei sunt suportati de firma A, unica la care cupoanele vor fi valabile pentru cumparaturi. Care ar fi regimul de impozitare, comparativ cu acordarea de venituri salariale?
Recomandati alte solutii?

Alte discuții în legătură

Impozit pe tichete cadou valih valih Va rog sa ma ajutati in lamurirea problemei privind impozitul pe tichetele cadou. Nu am reusit sa inteleg de nicaieri daca se impoziteaza sau nu tichetele ... (vezi toată discuția)
Impozitare tichete cadou cosmin1208 cosmin1208 Buna ziua! Am o nelamurire cu privire la impozitarea tichetelor cadou. Speta este urmatoarea: Compania la care lucrez a primit tichete cadou in valoare ... (vezi toată discuția)
Regim tichete incentivare Centrul Medical Alexis Centrul Medical Alexis Buna seara, ne poate lamuri cineva despre regimul tichetelor de incentivare? \"Conform Legii nr. 165/2018 tichetele cadou pot fi oferite și altor ... (vezi toată discuția)