avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... dubla cetatenie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

dubla cetatenie

buna,sunt dublu cetatean roman si maghiar,as dori sa stiu daca am sa ma casatoresc sotul meu dobandeste cetatenia maghiara?va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 22:52, 16 Aprilie 2012
Nu, sotul dvs. nu dobandeste cetatenia maghiara doar pentru ca sunteti casatoriti. Trebuie sa traiasca cativa ani in Ungaria si sa depuna cererea de cetatenie. Va sustine si niste examene
Vedeti legislatia statului maghiar.
Va primi cetatenia, dar dupa trecerea unei perioade de timp, de regula 4 ani.
Vedeti si aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatenie maghiara prin casatorie OanaAD OanaAD Buna ziua. Nu reusesc sa ma documentez sufiecient incat sa gasesc raspunsuri la 3 intrebari. 1. Sotul meu intentioneaza sa-si depuna actele pentru cetatenia ... (vezi toată discuția)
Cetatenia maghiara georgetastancu georgetastancu Am un baiat de 19 ani,nascut Budapesta,Ungaria.Cum poate obtine cetetenia maghiara?Trebuie neaparat sa stie limba maghiara? (vezi toată discuția)
Cetatenie maghiara ana56 ana56 mama, pensionar , s-a nascut si a crescut pana la 17 ani intr-un sat , teritoriu aproape (100KM) de granita cu Ungaria, chiar se spune ca atunci in 1944, zona ... (vezi toată discuția)