avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CONTRACT DE CREDIT
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CONTRACT DE CREDIT

un contract de credit cuprinde doua clauze care se cam exclud una pe alta
astfel a fost negociat un credit cu dobanda FIXA , astfel ca ,este prevazuta in contract o clauza care indica faptul ca pe periaoda derularii contractului dobanda este fixa
in acelasi contract insa banca isi rezerva dreptul de a modifica unilateral dobanda in situatia in care piata interbancare o impune
Ce parere aveti ? suntem in prezenta unei clauze abuzive ? Cum se interpreteaza vointa partilor, respectiv pentru un contract cu dobanda fixa sau variabila ? Cunoasteti decizii de speta ?
Cel mai recent răspuns: Avocat FLORENTINA ALBU , Avocat 22:34, 2 Decembrie 2008
Da, vedeti aici speta:
DOSAR NR. 5812/200/2007
ROMANIA
JUDECATORIA BUZAU - SECTIA CIVILA
SENTINTA CIVILA NR. 5766

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spete clauze abuzive Carmen  Muraru Carmen Muraru ma intereseaza daca ati avut dosare cu obiect \"clauze abuzive\" in contracte de credite dintre diverse banci si persoane fizice. vreau si eu numere de ... (vezi toată discuția)
Penalitati bancare ContSters79575 ContSters79575 Buna ziua! Am contractat un imprumut la RBS si luna trecuta nu am platit rata integral. Pentru acea diferenta am primit o penalizare de 15 euro( de parca ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma lamuriti cu privire la prevederile oug 50/2010 privind contractele de credit pentru consumatori si cu privire la prevederile unui contract de credit incheiat cu o banca fox123 fox123 As dori sa ma ajutati si sa va exprimati opinia in legatura cu prevederile unui contract de credit incheiat cu o banca pentru un imprumut de nevoi personale ... (vezi toată discuția)