avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Autoturism inmatriculat in Bulgaria
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Autoturism inmatriculat in Bulgaria

cum se poate proceda cu o masina inmatriculata un bulgaria, care circula in romania cu procura, careia ii expira asigurarea, revizia tehnica, impozitul local (in bg), etc, pentru reinnoirea actelor? un cost aproximativ? multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters174925 , utilizator 08:57, 17 Aprilie 2012
Din punct de vedere al asigurarii in Romania nu se mai fac asigurari obligatorii pentru masini inmatriculate in strainatate. Singura varianta ar fi sa faceti in Bulgaria cartea verde (RCA-ul pt. Romania), sau sa vi sa emita aici RCA-ul pe 1 luna dar apoi va trebui sa o inmatriculati in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte masina inmatriculata in bulgaria lili.ana lili.ana Buna seara, am o intrebare daca ma puteti ajuta. Am cumparat o masina din Bulgaria, am facut contract de vanzare cumparare la notar, apoi mi s-au predat ... (vezi toată discuția)
asigurare obligatorie de raspundere civila pentru autovehicul inmatriculat in sua cosmin_seattle cosmin_seattle AR PUTEA CAREVA SA MA AJUTE SI PE MINE SA IMI SPUNA CUM FAC SA PUN ASIGURAREA OBLIGATORIE PE O MASINA CARE ESTE INSCRISA IN AMERICA? DIN CATE AM AFLAT PAA ... (vezi toată discuția)
Achizitionare autovehicul inmatriculat in bulgaria Mariusarad71 Mariusarad71 Buna ziua! Doresc sa cumpar o masina inmatriculata pe filiera Bulgaria si am cateva nelamuriri. In primul rand, vanzatorul (roman) are procura de folosinta, ... (vezi toată discuția)