avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Acte/avize/autorizatii necesare comercializarii ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Acte/avize/autorizatii necesare comercializarii pestilor dintr-un helsteu.

Am un helesteu cu pesti si as vrea sa incep sa-i vand in piete. Nu stiu de ce acte/autorizatii/avize am nevoie. Ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi? N-am idee de unde sa incep!
Cel mai recent răspuns: adela05 , utilizator 16:03, 17 Aprilie 2012
Pentru inceput ar trebui sa aveti constituita o forma de organizare acceptata de lege (societate comerciala, PFA, II etc).
Ulterior va trebui sa obtineti autorizatiile de functionare sanitar-veterinare, sanitara, mediu etc.
Pe mine ma interesau mai mult autorizatiile si avizele. Nu stiu ce imi trebuie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Producerea si comercializarea cozonacilor Valeriano Valeriano Buna ziua. De ce acte,autorizatii as avea nevoie pentru a produce acasa cozonaci,cake-uri,branzoici si in ce conditii le-as putea vinde? Multumesc. (vezi toată discuția)
Autorizatii pentru functionarea unui atelier de cusatorie, tesatorie robit robit Bună ziua. Reprezint o asociație care dorește deschiderea unui punct de lucru, unde să funcționeze o cusătorie, țesătorie (aprox. 80-100 mp) cu 3-5 ... (vezi toată discuția)
Manichiură acasa Miha Baidoc Miha Baidoc Buna ziua,doresc să prestez servicii de manichiură acasa,am o cameră disponibilă, imi puteti spune dacă este ok? Stiu ca la salon e nevoie de cameră ... (vezi toată discuția)