avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie pentru cresterea celui de al doilea copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie pentru cresterea celui de al doilea copil

sunt insarcinata cu al2a copil, iau indemnizatie pt el dat trebuie sa imi fac al doilea dosar pt indemnizatie crestere copil 2 cand se termina primul dar sotul meu are amenzi la primarie ma afecteza pe mn cu cv? acum iau indemnizatia pt primul. dar ma gamdesc sa nu-mi mai faca al doilea dosar pana nu platesc amenzile. se poate??
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:32, 17 Aprilie 2012
1. Daca al doilea copil se va naste inainte de a se termina CCC1 atunci nu veti mai face alt dosar ci va prezentati la Primarie cu certificatul de nastere a celui de al doilea copil si completati o cerere de prelungire a CCC.

2. Daca al doilea copil se naste dupa ce se termina CCC1 atunci veti face alt dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc pentru al doilea copil corladi corladi Buna ziua, sunt in ccc 2 ani cu primul copil, acum sunt insarcinata cu al doilea, cand il voi naste, primul copil va avea varsta de 1 an 6 luni, daca deja stau ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea celui de al doilea copil lacatussanda lacatussanda Buna ziua am o prietena care a ramas insarcinata din nou in perioada de crestere a copilului, perioada ce se inchee in luna august dar ea la sfarsitul luni ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil thanata thanata Buna ziua, ma intereseaza ce trebuie sa fac eu in cazul in care sunt insarcinata si voi naste inainte de terminarea celor 2 ani de concediu de crestere pt ... (vezi toată discuția)