avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale tichete de masa neacordate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

tichete de masa neacordate

Angajatorul ne-a dat in loc de 22 de tichete de masa doar 12. In locul celor 10 tichete de masa pe care nu le-am vazut, ne-a dat alimente provenite de la alte firme detinute de dansul (cateva dintre alimente sunt chiar aproape de expirare). Am uitat sa specific faptul ca din ceea ce scrie pe fluturasul de salarii reiese ca am primit 22 de tichete si nu doar 12 cate au fost in realitate. Este legal ceea ce a facut domnul patron ? Ce se poate face pentru ca pe viitor sa nu mai procedeze in acest fel ?
Ultima modificare: Marți, 17 Aprilie 2012
tedy69, utilizator

Alte discuții în legătură

Bonuri de masa blotunga blotunga Buna ziua! Daca cineva are norma de baza la firma X, si pe baza contractului are dreptul la bonuri de masa, este legal ca sa primeasca doar jumatate din ... (vezi toată discuția)
În loc să fiu plătită în bani, sunt plătită în bonuri de masă pentru orele muncite în weekend. este legal? ContSters494734 ContSters494734 Doresc sa stiu daca bonurile de masa pot inlocui plata salariului pe zilele de weekend . Adica,in loc sa fiu platita in bani pentru orele muncite in weekend ... (vezi toată discuția)
Fluturasi salariu nelush nelush Va rog sa-mi spuneti daca salariatii sunt indreptatiti sa primeasca la primirea drepturilor salariale, fluturasii de salariu, si care este Legea care ... (vezi toată discuția)