avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Legislatie dezvoltare programe software
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Legislatie dezvoltare programe software

Buna ziua,

As dori sa stiu daca exista legislatie referitoare la normele pe care trebuie sa le indeplineasca un program de contabilitate.
Daca exista institutii de stat care ca ateste corectitudinea programului printr-un act oficial eliberat de acea institutie.

Multumesc frumos.
Programul de contabilitate trebuie dezvoltat tinand cont de Legea nr. 82/1991 (Legea contabilitatii 2011) - republicata si actualizata la 2011. In functie de specificul societatii care il va folosii (productie, distributie, servicii, etc) programul va trebui sa poata fi folosit de mai multi utilizatori in retea, sa beneficieze de up-date-uri la schimbarea legii, sa existe posibilitatea de lucru in mai multe ferestre simultan, etc.

Alt aspect important este numarul de rapoarte pe care il poate genera pentru contabilitatea generala, a stocurilor, salariilor, gestiunii, mijloace fixe, operatiuni valutare.

Pentru a vinde programul nu aveti nevoie de o anume certificare din partea unei institutii, ci doar de potentiali clienti la care puteti face demonstratii, in vederea vanzarii lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Productie dorinahd dorinahd Buna seara Am si eu o intrebare.De curand ma ocup contabilitatea primara la o patiserie si nu prea stiu cum se face productia.Cum se procedeaza?Este o formula ... (vezi toată discuția)
Gestiune comerciala | stocuri facturi productie SC INETZONE SERVICES SRL SC INETZONE SERVICES SRL Gestiune Comerciala | Stocuri Facturi Productie Aplicatie informatica pentru Gestiune Comerciala STOCURI / iNZ v0.3 O aplicatie completa si usor de ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli directe si indirecte LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Buna ziua! Care sunt cheltuielile directe si care sunt indirecte care se iau in calcul la intoclirea unei calculatii de pret? Multumesc! (vezi toată discuția)