Acum aproximativ 1 - 2 ani bunicii mei au achizitionat o casa in valoare de 6000 RON dezafectata ca sa zic asa adica nu avea curent , nu se putea locuii in ea . Au incheiat doar o chitanta sau un act de mana in care ma rog s-a scris date vanzator cumparator suma ma rog ... Aceasta chitanta act a fost intocmit in fata primarului secretarului de la primarie am inteles . Toate bune si frumoase intre timp bunicii au mai investit 20000 de ron in acea casa in consolidari si ma rog toate reparatiile pentru a putea locui in ea . Nu au facut act de vanzare cumparare mergand probabil pe incredere stiti cum e vorba la tara lasa ca facem noi actele . Doar ca acum bunicii s-au hotarat sa faca actele si surpriza . Vanzatorul nu vrea sa le mai faca . Ce este de facut in aceasta situatie ? Exista vreo cale sa poata face actele , gen o intentare de proces care sa aiba si succes ?
Acte de proprietate
mbm76
Bunicii mei au cumparat un teren in 1962 si au facut doar o chitanta de mana cum unul vinde si celalalt cumpara, dar, fara martori si chitante cum au ... (vezi toată discuția)