avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de vanzare-cumparare cu uzufruct viager
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de vanzare-cumparare cu uzufruct viager

Cu stimă,
Cu 4 ani în urma am cumpărat cu soția mea de la soacră ,casa c-v uzufruct viager cu sarcina întrețineri.Cu acordul ei ne-am mutat în casă și cu acceptul ei am consolidat,renovat,construit și mansardat, cu proiect aprobat de primărie.Inițial casa a avut doar două camere.Ulterior noi am construit la mansardă trei camere și baie ,iar la parter hol ,baie , terasă și bucătărie.Ceea ce am construit noi am intabulat pe numele nostru.Contractul de vânzare -cumpărare a fost făcut pe cele două camere și terenul aferent.După finalizarea renovării casei a început calvarul,
scopul ei fiind să plecăm din casă și să rămână doar ea în casă,folosindu-se de toate mijloacele ,începând cu consumuri mari de utilități până la distrugerea bunurilor noastre ,ajungând chiar și la poliție cu acuzări nefondate ,etc.
Vă rugăm să ne spuneți cum putem să ieșim din acest calvar!
Cel mai recent răspuns: ContSters249207 , utilizator 17:07, 17 Aprilie 2012
incercati sa aveti o conduita cat mai ''prieteneasca'' cu soacra si sa nu fortati nota cu aceasta, caci contractele de acest gen se pot desface in conditiile in care cel caruia i se datoreaza intretinere nu este suficient de bine intretinut sau nu ii sunt respectate dispozitiile din contractul de vanzare cumparare ...doar de acest aspect se poate lega...evident in situatia in care a intervenit si politia si exista plangere....situatia se complica si ar fi de preferat sa se analizeze acel contract de catre un avocat ;)
În privința întreținerii are tot ce îi trebuie începând de la cameră renovată,mobilă nouă ,utilități,alimente ,a fost dusă la toate investigațiile medicale.
Refuză orice serviciu,nu se poate ține nici un dialog de înțelegere cu ea.
Vă mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare cadastru alexstacescu alexstacescu Buna ziua, Am cumparat in urma cu 7 ani un imobil (garsoniera) intr-un bloc de locuinte care la origine a fost camin de nefamilisti. Acest bloc a fost ... (vezi toată discuția)
Act de identitate pe locuinta etaj mansarda Ana54321 Ana54321 Buna. Vreau sa achizitionez un apartament la etajul 7/7 (trecut pt CF etaj mansarda) Apartamentul l-am gasit printr-o agentie care intermediaza vanz-cump. ... (vezi toată discuția)
Partaj ContSters468550 ContSters468550 Bună ziua. Sunt în prag de divorț și aș dori să aflu câteva informații cu privire la partaj Sunt căsătorită de 25 de ani... pe perioada ... (vezi toată discuția)