avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna seara ,socrii ne au lasata casa mie si sotului in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna seara ,socrii ne au lasata casa mie si sotului in urma cu ...

buna seara ,socrii ne au lasata casa mie si sotului in urma cu 6 ani prin donatie cu uzufruct viager. SOCRUL MEU A DECEDAT ANUL TRECUT ! DUPA DECES SOACRA NE A ZIS SA O INTRETINEM ACHITAND NOI UTILITATIILE . DEOARECE VENEAU FOARTE MULT UTILITATIILE AM DECIS SA RENOVAM CASA . AM MUTAT O IN ALTA LATURA A CASEI ,UNDE ARE CAMERA ,BAIE SI BUCATARIE . SI NE AMENTITA CA CHEAMA POLITIA CA AM DAT O AFARA DIN CASA !
CE PUTEM FACE IN ACESTA SITUATIE ?CA SUSTINE CA AM DAT O AFARA DIN CASA !MULTUMESC!
Ultima modificare: Luni, 27 Ianuarie 2025
iordaceana, utilizator
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 22:32, 27 Ianuarie 2025
Nu are ce sa ii facă poliția.
Poliția nu intervine în situațiile de natură civilă.
Dacă e în aceeași clădire și în aceeași incintă, nu se cheamă ca ați dat-o afara din casă.
Buna ziua

Pai cum ati mutat-o? Soacra are dreptul la intreaga casa, nu doar la 1 camera, baie si bucatarie.

Donatia poate fi revocata pt ingratitudine, deci incercati sa va purtati mai frumos cu dumneai.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

contract de vanzare-cumparare cu uzufruct viager ContSters249207 ContSters249207 Cu stimă, Cu 4 ani în urma am cumpărat cu soția mea de la soacră ,casa c-v uzufruct viager cu sarcina întrețineri.Cu acordul ei ne-am mutat în ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare imobil, succesiune nedezbatuta mihaelagalati mihaelagalati Buna ziua.Socrul meu are titlu de proprietate pe locuinta [casa la tara si gradina din curte],este pe numele lui si a sotiei dansului care este decedata de 3 ... (vezi toată discuția)
Buna seara,suntem 2 frati.in urma succesiunii dupa tatal meu ,am ... mirela86 mirela86 Buna seara,Suntem 2 frati.In urma succesiuni dupa tatal meu ,am mostenit fiecare jumatate din mostenire.Dupa aproape 2 ani,fratele meu imi doneaza partea lui ... (vezi toată discuția)