soacra mea a decedat acum 2 ani,iar socrul meu s-a recasatorit.nu s-a facut succesiune,iar apartamentul pe care socrul meu l-a detinut impreuna cu soacra mea nu s-a impartit.Mi-e tare frica ca acesta femeie cu care s-a recasatorit socrul meu sa ramana cu ceva din averea care ii revine sotului meu!
Ajutati-ma,va rog!
Sotul dvs. are posibilitatea sa solicite deschiderea succesiunii la notariat, iar in conditiile in care nu se intelege cu socrul dvs. se actioneaza in instanta pentru dezbaterea succesiunii si eventual un partaj. Aveti totusi nevoie de un avocat daca nu se rezolva la notar.
Daca la momentul decesului socrului dvs, sotia lui actuala va in viata, aceasta va mosteni 1/4 din tot ce va detine el in acel moment, inclusiv cota parte din imobil
sotul meu a vorbit cu socrul meu si acesta i-a spus sa nu ne facem probleme ca dupa decesul lui(al socrului),doamna va pleca si ne va ramane noua apartamentul..dar dupa decesul socrului,doar doamna cu care s-a casatorit mai este in viata si ea nu stie de discutia avuta