avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Producerea si comercializarea de sandwichiuri ambalate ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Producerea si comercializarea de sandwichiuri ambalate - care e calificarea necesara?

Doresc sa-mi infiintez un PFA cu domeniul de activitate Producerea si comercializarea sandwichiurilor ambalate.Va rog sa-mi spuneti ce calificare imi trebuie pt producerea acestor sandwichiuri(eu avand calificarea de vanzator)si la ce nr. CAEN se incadreaza aceasta activitate.Va multumesc din toata inima pt ajutorul dat .
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 13:09, 18 Aprilie 2012
Codul CAEN este 1089 - Fabricarea altor produse alimentare n.c.a.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen fabricare conuri pt. inghetata sorinqwerty sorinqwerty Ma poate ajuta cineva va rog cu un cod CAEN pt fabricarea de conuri de inghetata...nu gasesc niciunde... Ms anticipat. (vezi toată discuția)
Activitate pe mai multe firme nana82 nana82 Am o mare dilema ....... lucrez la o firma care are activitate fabricarea produselor alim. vegetale caen 1089, din noiembrie 2009 patronul a mai infiintat o ... (vezi toată discuția)
Cod caen pizzerie nechiforcristina nechiforcristina Buna ziua, o pizzerie se poate incadra in codul caen 1085 \\"fabricarea de mancaruri preparate\\"? Multumesc (vezi toată discuția)