avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Certificat de absolvire a 12 clase la un liceu ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Certificat de absolvire a 12 clase la un liceu particular care si-a pierdut acreditarea

Liceul particular la care am invatat si-a pierdut acreditatea in 2010 noi fiind ultima promotie in 2011.Nu reusim sa ne ridicam certificatul de absolvire a 12 clase .
Ne-a trimis la un liceu unde am platit o taxa de 17 lei si dupa 2 saptamani ne-a spus ca ei nu pot sa ne elibereze si am rams si fara acesti 17 lei deoarece cele de la contabilitate au depus bani si nici dupa aproape 1 an nu ne-au mai contactat sa ne de-a banii inapoi nu este problema de 17 lei dar isi bat joc de noi . Ce putem face ?
Va multumesc.
O sesizare la Inspectoratul Scolar Judetean de care apartine liceul in cauza ar fi o posibilitate.

Aici
[ link extern ] /
aveti lista inspectoratelor din toata tara.

Alegeti inspectoratul potrivit si faceti sesizarea fie telefonic, fie prin mail.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine imi elibereaza diploma de bacalaureat? mirelas mirelas Fratele meu a terminat cursurile unui liceu privat. In primul an nu s-a inscris la examenul de bacalaureat, ci deabia in anul urmator dar nu a mai mers cu ... (vezi toată discuția)
Doresc sa reclam hunthpanther hunthpanther Doresc sa reclam conducerea liceului unde am absolvit pentru ca : Clasele 9-10 le-am facut la zi apoi m-am transferat la seral problema e ca pe foaia ... (vezi toată discuția)
Sunt agresat în sistemul educațional elevul01 elevul01 Un mare salut tuturor cititorilor! Pentru a mă cunoaște mai bine, sunt elev major și studiez in ultimul an la un liceu teoretic, considerat fiind cel mai ... (vezi toată discuția)