avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Conditii de eligibilitate prima casa 4
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Conditii de eligibilitate prima casa 4

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea situatie:
Am in proprietate exclusiva o garsoniera cu suprafata de 26mp si mostenire cota parte de1/2 dintr-o casa batraneasca cu supraf. utila 58mp, in care locuieste fratele meu. In aceste conditii pot accesa un credit imobiliar prin Prima casa 4 pentru cumpararea unui apartament?
Mentionez ca as dori sa donez partea mea fratelui meu, dar nu putem face intabularea acum deoarece trebuie semnat un proces verbal de vecinatate cu cei 3 vecini, dar unul dintre ei este plecat in strainatate si nu am cum sa dau de el.

Alte discuții în legătură

Sunt eligibil pentru programul prima casa? Anonim_00 Anonim_00 Buna ziua, As dori sa accesez un credit imobiliar prin programul Prima Casa, sunt necasatorit insa detin: 1. cota parte 3/8 dintr-un apartament cu o ... (vezi toată discuția)
Intabulare proprietate mostenita constanta2009 constanta2009 As dori sa ma ajutati cu o solutie in ceea ce priveste rezolvare urmatoarei probleme: In anul 2008, eu impreuna cu fratele meu am dobandit prin mostenire un ... (vezi toată discuția)
Imobil fara autorizatie de construire ce urmeaza a fi lasat mostenire MarcelaSpinu MarcelaSpinu Buna ziua Soacra mea a mostenit 68%, impreuna cu fratele sau (in prezent decedat)-32%, un teren (300mp) pe care era, la vremea respectiva, construita o casa ... (vezi toată discuția)