avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... admiterea in parte
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

admiterea in parte

am avut un proces in calitate de inculpat iar tribunalul a dat sentinta in parte.Ulterior reclamantu a deschis un nou proces ptr ai plati cheltuieli de judecata si i-a admis cererea.Eu pot sa deschid actiune ptr a-mi recupera si eu cheltuielile de judecata?
In procesul pe care l-ati avut, reclamantul a fost intrebat daca solicita cheltuieli de judecata si el a hotarat obtinerea acestora pe cale separata. Acesta este motivul pentru care acum, solicita plata acestor cheltuieli.
nu a fost intrebat de cheltuieli de judecata.Intrebarea e daca eu pot sa mi-le recuperez cheltuielile de judecata?
Daca ati pierdut procesul aveti doar de plata, nu si de recuperat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata solicitate prin actiune separata olteanu67 olteanu67 Buna ziua.Am avut un proces la judecatorie unde am fost citat ca intimat si l-am castigat.Partea adversa a facut recurs la tribunal si tribunalul i-a admis ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata/actiune separata elisa47 elisa47 Buna ziua, Am o rugaminte la voi, daca puteti sa ma ajutati. Este vorba despre un dosar castigat in anul 2009.In prima faza procesuala in anul 2004 am ... (vezi toată discuția)
Nelãmuriri referitoare la acordarea cheltuielilor de judecatã pe cale separatã puscasum puscasum Bună ziua. Am cateva nelamuriri in legatura cu cheltuielile de judecata la care urmeaza, probabil, sa fiu obligat sa le achit, dupa urmatoarea ... (vezi toată discuția)