avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Afectiune care s-a agravat foarte repede - cine este ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Afectiune care s-a agravat foarte repede - cine este de vina?

Buna ziua,

Unchiul meu,in urma unor analize a fost diagnosticat anul trecut cu ciroza hepatica B.
S-a depus dosarul pentru intrferon si nici dupa 10 luni nu s-a aprobat in ideea in care el inca lucreaza are 45 de ani si a cotizat ca orice bun ctatean.Anul acesta in urma unor analize pt a vedea stadiul bolii s-a constatat ca boala a avnasat foarte repede si a ajuns intr-un stadiu ...ciroza hepatica cu virusul B A3F4.Tine regim strict alimentar dar fara medicamente pt ca nu i s-a aprobat inca.Doctora ia schimbat de urgenta tratamentul si l-a dat la "Urgenta" pt verificare a se aproba in maxim o luna.Spuneti-mi cine este de vina pt aceasta situatie?De ce nu s-a propus pensionarea sau urgentarea dosarelor pt a nu se ajunge aici? Ce ne sfatuiti?
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 21:31, 18 Aprilie 2012
Birocratia excesiva si uneori nejustificata ar fi o cauza pe de o parte,dar si nr. mare al solicitarilor mult mai grave din pc. de vedere medical,ar putea fi o alta cauza,de asta data obiectiva..Nu aveti ce sa faceti in aceasta situatie,decat sa asteptati sa va ajunga randul sau sa procurati medicatia cu resurse proprii,ceea ce cred ca este aproape imposibil in conditiile in care tratamentul este f. scump.
Cat despre pensionare,ati incercat si nu ati reusit?
Ultima modificare: Miercuri, 18 Aprilie 2012
ContSters136493, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma pot pensiona pe caz de boala? bulgariu laurentiu bulgariu laurentiu lucrez din 1992 cu carte de munca pana in iulie 2019. am ciroza hepatica descoperita in 2013. ma pot pensiona pe caz de boala? (vezi toată discuția)
Anulare contract vanzare cumparare cu clauza uzufruct viager adriana_lungu adriana_lungu Buna seara, va deranjez cu o rugaminte: Tatal meu, unic proprietar, a incheiat un contract de vanzare cumparare cu clauza de uzufruct viager. Eu am aflat de ... (vezi toată discuția)
Cnas nu vrea sa deconteze medicamente dorinn872010 dorinn872010 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o idee sau un sfat in legatura cu o problema la CNAS. Am fost diagnosticat cu Leucemie/Lymphom cu celule T adulte (Adult ... (vezi toată discuția)