avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cerere de chemare in instanta pentru curatela
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cerere de chemare in instanta pentru curatela

Buna ziua,
am si eu o nelamurire in ceea ce priveste o dispozitie pentru curatela.
Matusa mea este persoana cu handicap, fara discernamant, si am fost trimisa de la Directia de asistenta sociala si handicap la Judecatorul de serviciu pentru a efectua formalitatile necesare obtinerii curatelei. De la Judecatorul de serviciu mi s-a spus ca trebuie sa formulez o cerere de chemare in instanta pentru stabilirea curatorului in persoana mea. Intrebarea mea este: Ce ar trebui sa contina aceasta cerere? Cum trebuie formulata?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Despre curatela oroian daniela oroian daniela Am o intrebare referitor la curatela,am citit pe net,dar prea multe nu am inteles,sau poate ca nu era explicit la problema mea,asa ca va rog sa ma ajutati.In ... (vezi toată discuția)
Curatela. obtinerea curatelei nicu001 nicu001 Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat in vederea obtinerii curatelei pentru o persoana majora - 24 ani, cu diagnostic de \\"retardare ... (vezi toată discuția)
Obtinere curatela nick58 nick58 Pot sa ma adresez unui notar pt. a se ocupa de obtinerea unei curatele? A decedat sora tatalui meu, iar in testamentul lasat este trecut si el. El este ... (vezi toată discuția)