avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Poate fi executat silit pentru neplata intretinerii un apartament in care locuieste fiul somer al proprietarului decedat acum 10 ani ? Nu s-a dezbatut succesiunea, deci apartamentul nu-i apartine.
Cel mai recent răspuns: ContSters56297 , utilizator 19:14, 18 Aprilie 2012
Fiul proprietarului, indiferent dacã este şomer sau are loc de muncã, locuieşte în apartament, în consecinţã este obligat la plata întreţinerii. Cu atât mai mult cu cât existã probabil in titlu executoriu împotriva sa, având ca obiect pretenţii reprezentând întreţinere restantã. Mai mult ca sigur cã prin cererea de executare silitã, creditorul a solicitat executorului judecãtoresc sã procedeze la executarea mobiliarã şi imobiliarã împotriva debitorului, prin indisponibilizarea bunurilor mobile şi imobile ale acestuia pânã la îndestularea creanţei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita proprietate comuna ContSters143145 ContSters143145 Poate fi executat silit pentru neplata intretinerii un apartament in care locuieste fiul somer al proprietarului decedat acum 10 ani ? Nu s-a dezbatut ... (vezi toată discuția)
Neplata intretinere la bloc- consecinte mireladolta mireladolta Buna ziua. Am fost instiintat ca am fost dat in judecata de catre asociatie ptr neplata la timp a cotelor de intretinere. Intrebarea mea este urmatoarea: cum ... (vezi toată discuția)
Daca se poate... Sfanta Sfanta In cazul in care s-a inceput executarea silita in baza unui titlu executoriu constand intr-o hotarare judecatoreasca impotriva bunurilor imobile....se poate ... (vezi toată discuția)