avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cumparare utilaj persoana fizica
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cumparare utilaj persoana fizica

Doresc sa cumpar un strung, o freza si o ghilotina de la diverse persoane fizice care nu au acte pe acestea.Cum trebuie sa procedez si ce impozite trebuie sa platesc eu sau vanzatorii in urma acestor tranzactii ?

Alte discuții în legătură

Inmatriculare autovehicul sh Alexpopescu2 Alexpopescu2 Problema mea este urmatoarea: Doresc sa achizitionez o motocicleta de la o persoana fizica, aceasta persoana fizica a achizitionat aceasta motocicleta la ... (vezi toată discuția)
Acte masini Beatrice1998 Beatrice1998 Buna seara .. am si eu o intrebare ..... sotul meu a cumparat o masina de la cineva cu chitanta de mana persoana aia la randul ei a cumparat masina tot prin ... (vezi toată discuția)
Taxe la vinzare cumparare nicolae242 nicolae242 buna ziua ma numesc manea nicolae si as avea si eu urmatoarea problema: fratele meu vrea sa-mi vinda o bucata de teren cu 2 camere pe ea printr-un contract de ... (vezi toată discuția)