avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Facturi mult prea mari! Unde trebuie sa ne adresam?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Facturi mult prea mari! Unde trebuie sa ne adresam?

#-o matusa mea locuieste intr-un camin de nefamilisti, a fost acolo repartizat acum mai bine de 15 ani de la spitalul unde lucreaza si in prezent.desi nu are apa calda si nici caldura facturile ii sunt umflate luna de luna...consuma 2 mc apa rece, maxim 30 kw/luna si chiria e 30 lei/luna cu toate astea factura lunara depaseste 150 lei...cui se poate adresa pt a`si face dreptate! multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 16:54, 18 Aprilie 2012
Contestati in termen de 10 zile de la afisarea listelor la administrator sumele.

Totusi, ar trebui sa se arate care sunt cheltuielile pe lista. Se platesc si salariile administratiei, curatenia, canalizarea, apa curenta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pret apa calda/apa rece in brasov medeus83 medeus83 1.as dori sa stiu de unde pot afla pretul corect al apei calde de care beneficiez.locuiesc intr-un apartament cu centrala de bloc si platesc aproximativ 20 ron ... (vezi toată discuția)
Pretul exact al unui metru cub de apa calda/apa rece calcan calcan Buna ziua Am marea rugaminte daca este posibil sa-mi raspundeti la cateva intrebari,intr-un timp cat mai scurt,datorita faptului ca preturile si costurile ... (vezi toată discuția)
Cat costa un metru cub de apa rece si unul de apa calda in orasul constanta??? marianb13 marianb13 as vrea sa stiu cat costa un metru cub de apa rece si unul de apa calda pt judetul Constanta....si as vrea sa mai stiu daca afirmatia e corecta : 1 mc de apa ... (vezi toată discuția)