avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... (diverse) Cum pot recupera banii de la persoana pe ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

(diverse) Cum pot recupera banii de la persoana pe care am crezut-o prietena?

am avut o prietena cu care am vb timp de 2 ani si jumatate si care mi a spus k ma iubeste dar adevaratul scop era sa faca rost de bani pt ea si familia ei.si mai mult a fost indrumata de mama ei invocindu mi diverite motive de a mi cere bani.ea bineinteles avea un alt prieten.totul a fost pus la cale si facut intentionat.m a mintit si a stors de pe mine foarte multi bani ....si a batut joc de mine si de sufletul meu si munca mea.eu am dovezi k ia m dat banii pt k i am facut un card de transfer pe numele ei.As mai putea face ceva pe cale legala sa imi dea banii innapoi?ce sfat imi dati?eu am zis sa renunt la bani dar ma doare sufletul k am muncit mult pt ei .cu respect mihai

Alte discuții în legătură

Vecin nebun anduta87 anduta87 buna ziua,am o problema cu vecinu de deasupra.eu stau la 3,el la 4...asta nu se face,chiar be nebun,asta mi-a zis toti cu care am vb din scara dar si cu ... (vezi toată discuția)
Divort in care sunt implicati 2 copii minori ionela_catalina ionela_catalina Buna ziua, Va scriu cu rugamintea de a-mi da cateva sfaturi. Fratele meu are un copil de 8 ani din prima casatorie asupra caruia are garda totala (mama ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara pt studenti fallen fallen sunt studenta in anul 2 la FR, la Univ Spiru Haret si as vrea sa stiu daca am sau nu dreptul la pensia alimentara de la tatal meu. pana acum mi s-a spus ca ... (vezi toată discuția)