avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Redozare pedeapsa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Redozare pedeapsa

daca o persoana a fost condamanata pentru tentativa de omor la 4 ani o data cu intrarea noului cod peneal se mai poate face ceva pt redozarea pedepsei
Cel mai recent răspuns: Silvia Renate Mihai , Avocat 17:53, 20 Aprilie 2012
Nu se poate face nimic, a primit jumatate din minim
O pedeapsa de 4 ani este oricum destul de redusa pentru tentativa de omor.
Nu se va putea face nimic.
am uitat sa mentionez ( nu stiu daca are vreo importanta) ca victima nu il arta ca si autor si el nu recunoaste fapta pt ca nu este autorul
Acest aspect nu are importanta.
Daca este nevinovat nu se face redozare.
Aveti la dispozitie alte cereri.
mai exista si alte cereri daca solutia este definitiva data de inalta curte?
va multumesc pt raspunsuri

Alte discuții în legătură

Hotarare definitiva -intrarea in vigoare a noului c.pen./rejudecare? ioanapad ioanapad o persoana care a fost condamnata definitiv la 18 ani in baza articolului 174/175 lit i [[ Art. 175 Omorul calificat Omorul săvârşit în vreuna din ... (vezi toată discuția)
Tentativa de omor sau nu? sadkid sadkid Buna ziua , Rog sa ma ajutati cu un sfat... Am un prieten, care in urma cu 3 ani a fost agresat inpreuna cu alte persoane de un vecin un pic ... (vezi toată discuția)
Omor deosebit de grav!!!! lor3na lor3na Buna seara!As dori sa-i refac revizuirea dosarului sotului meu care este condamnat la 25 de ani de detentie.In vara anului 2003 sub influenta alcoolului si a ... (vezi toată discuția)