buna ziua.... tatal meu vrea sa isi faca acte de proprietar pe casa care a cumparat-o in 1978 cu o chitanta de mana facuta intre el si fostul proprietar (ca sa zi asa)acesta din urma avand rolul trecut pe numele lui. in prezent acesta este decedat copii acestuia fiind inca in viata. care sunt pasii?
Trebuie chemati in judecata mostenitorii fostului proprietar.
Ar fi recomandabil sa va angajati avocat intrucat procesul nu este chiar asa de simplu precum credeti.
Trebuie sa promovati o actiune prin care sa se constate ca tatal dumneavoastra a dobandit dreptul de proprietate asupra imobilului prin efectul uzucapiunii de lunga durata. Va trebui sa dovediti ca a fost realizata o posesie continua, neintrerupta, publica si sub nume de proprietar. Daca paratii nu se prezinta si sunt legal citati, procesul merge mai departe
am inteles si va multumesc mult de tot, tatal meu are posesie neintrerupta de 34 de ani contractul de distributie energie electrica e pe numele lui din 1980, martori sunt destui deci ar trebui sa isi castige dreptul usor.
Uzucapiune
popikdani
Bună ziua. Va scriu în legătură cu următoarea situație. Apartamentul în care am crescut și în care acum locuiește doar mama după decesul tatălui ... (vezi toată discuția)