avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... INSOLVENTA
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

INSOLVENTA

In faza de reorganizarea judiciara, 1) orice contract comercial trebuie sa fie contrasemnat de administrator judiciar? 2) Administrator judiciar daca este IPURL trebuie sa si desemneze reprezentant permanent ? Am constatat mentionat la reg comert de exemplu xyz IPURL fara reprezentant... 3) Daca Administrator judiciar este PD Cabinet Individual, trebuie sa se inscrie la reg comercial? 4) Lichidator Judiciar (IPURL sau CAB INDIVIDUAL), trebuie sa se conformez la prevederile art. 252 al. 2 din Legea nr. 31/1990-republicată , adică reprezentantul acestuia să aibă depus şi inregistrat specimenul de semnătură la Oficiul Registrului Comerţului ?
Cel mai recent răspuns: Vasile1952 , utilizator 12:33, 19 Aprilie 2012

1) orice contract comercial trebuie sa fie contrasemnat de administrator judiciar?
da
2) Administrator judiciar daca este IPURL trebuie sa si desemneze reprezentant permanent ?
da
Am constatat mentionat la reg comert de exemplu xyz IPURL fara reprezentant...
nu comentez
3) Daca Administrator judiciar este PD Cabinet Individual, trebuie sa se inscrie la reg comercial?
da
4) Lichidator Judiciar (IPURL sau CAB INDIVIDUAL), trebuie sa se conformez la prevederile art. 252 al. 2 din Legea nr. 31/1990-republicată , adică reprezentantul acestuia să aibă depus şi inregistrat specimenul de semnătură la Oficiul Registrului Comerţului ?

da
Multumesc.
1) Daca adm jud este IPURL si nu are reprezentant desemnat si inregistrat la reg comert, actele intocmite de acestuia sunt anulabile?
2) Daca Lichidator Judiciar (IPURL sau CAB INDIVIDUAL), nu s-a conformat la prevederile art. 252 al. 2 din Legea nr. 31/1990-republicată , actele intocmite de acestuia sunt lovite de nulitate?
3) Pe sensul tuturor, am o societate in faliment si lich jud numit nu s-a inregistrat la reg com cu toata ca, jud sindic a consemnat acest lucru in sentinta. S-a grabit numai la conturile bancare (!!!) si la vanzarea activelor. Pot sa atac cu actiunea de nulitate actele intocmite de acestuia?


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicitul administratorului e reprezentant conventional sau legal? aidu aidu societatea are un administrator. acest administrator, cetatean strain, imputerniceste un cetatean roman, cu procura generala, pt administrarea firmei. 1. ... (vezi toată discuția)
Inchidere societate comerciala Diana1405 Diana1405 Vreau sa inchid o societate a carei activitate a fost suspendata.Ce trebuie sa fac?Ce taxe se platesc?Multumesc (vezi toată discuția)
Firma dizolvata nicoga nicoga Am solicitat informatii la Registrul Comertului; mi s-a comunicast ca firma este dizolvata. Stiam ca dizolvarea este insotita de lichidare. Ce sa inteleg, ... (vezi toată discuția)