avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... rog mult raspuns
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

rog mult raspuns

La primul termen al recusului fosta sotie a retras recusul.Judecatorii au insistat asupra faptului ca fosta sotie intelege sa nu achite taxa .
In registru este consemnat urmatorul lucru-din cauza neachitarii taxei recusul se returneaza.Dar fosta sotie spusese ca vrea sa renunte la recurs.
Datorita formularii din registru -din cauza neachitarii taxei recusul se returneza-ma pot astepta ca foata sotie sa achite taxa si recursul sa continue?
Multumesc mult ptr raspuns.

Alte discuții în legătură

Partaj la notar bluerain bluerain Apelez la dvs in speranta ca ma puteti ajuta cu un sfat: am depus in instanta dosarul pentru partaj si primul termen e in decembrie. Fosta sotie m-a contactat ... (vezi toată discuția)
Daca achit sulta pot intra in casa? ContSters114133 ContSters114133 si daca achit in totalitate sulta catre fostul sot acest lucru imi permite intrarea in casa castigata in urma partajului?sau tot asa va trebui sa merg pe ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa timbru partaj leona777 leona777 buna ziua, ma puteti ajuta cu un raspuns va rog. Am deschis proces de partaj impotriva fostului sot, ptr ca nu dorea sa vindem casa, am platit taxa timbru ... (vezi toată discuția)