avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plata contributiilor pentru vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plata contributiilor pentru vechime

am o intrerupere de un an in munca si as vrea sa stiu ca pot sa imi platesc singur contributia pentru a imi merge vechimea in munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:21, 19 Aprilie 2012
Retroactiv nu cred ca se poate face ceva ... dar, mergeti la Casa de Pensii , AJOFM si Casa de Asigurari de Sanatate si intrebati daca se mai pot incheia contracte de asigurare pentru perioada respectiva.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art.55(b) papyan papyan buna ziua, sunt din Bucuresti sector 6, 39 ani si am vechime in munca de 19 ani. Din septembrie 2007 am fost angajat la un hipermarket in baza art [b]21(1)[/b] ... (vezi toată discuția)
Plata contributiilor pentru vechime pensie adrianapopa adrianapopa Buna ziua, in decembrie termin indemnizatia de crestere a copilului si am o problema. daca nu ma angajez dupa aceasta perioada pot sa imi platesc eu ... (vezi toată discuția)
Intrerupere pe cartea de munca mihai_r80 mihai_r80 Buna ziua, Firma de IT la care lucram si-a inchis afacerea si am incetat cu ei contractul de munca prin acordul partilor. (Am avut preaviz si salarii ... (vezi toată discuția)