avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... contributii
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

contributii

Buna seara,am infiintat o intreprindere individuala si as vrea sa stiu cum este mai bine sa fac contract individual de munca sau contract de asigurat?
Cel mai recent răspuns: diadem , utilizator 22:54, 18 Aprilie 2012
Buna seara,

Nu puteti fi salariat la propria I.I.
Deci nimai cu contract de asigurat se poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am infiintat o intreprindere individuala, profil comert. Andrea0809 Andrea0809 Am infiintat o intreprindere individuala, profil comert imbracaminte incaltamine,accesorii second si noi. V-a rog sa ma ajutati cu actele necesare pentru ... (vezi toată discuția)
Angajati întreprindere individuala cristinasova cristinasova Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu o informatie, cati angajati trebuie sa aiba minim o intreprindere individuala nou infiintata, este obligatoriu un nr. de ... (vezi toată discuția)
Angajare in cazul in care detin intreprindere individuala miha_ella71 miha_ella71 Buna seara!Din martie 2010 sunt administratorul intreprinderii individuale ,as vrea sa stiu daca ma pot angaja la un srl si daca voi avea contract de munca mai ... (vezi toată discuția)