avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Reglementari pentru tinerea cainilor in apartamente de ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Reglementari pentru tinerea cainilor in apartamente de bloc

Buna ziua, poate ma puteti ajuta cu niste informatii referitoare la tinerea cainilor sau alte animale de companie in apartamente ptr. ca de cateva luni am probleme ptr. cainele meu.
Cel mai recent răspuns: ContSters241232 , utilizator 10:03, 19 Aprilie 2012
Nu este nici o reglementare sa nu tineti animalute de companie si nici sa fie trecute la cotele de intretinere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordul vecinilor pentru a tine un caine in apartament? scor.pio scor.pio Va salut! Am si eu o intrebare, daca ma poate ajuta cineva. In urma unei mici discutii avuta cu unul dintre vecini (locuiesc intr-n bloc de 8 etaje), va rog ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa platesc cheltuieli comune dupa caine kicsiildi kicsiildi As dori sa ma interesez daca exista vreo lege valabila prin care pot fi obligata sa platesc cheltuieli comune dupa un caine tinut la un apartament dintr-un ... (vezi toată discuția)
Animale de companie asociatie de proprietari aspo28bis aspo28bis Va rog sa ne prezentati parerea dvs.in urmatoarea situatie:Cum raspundem solicitarii unui proprietar de a taxa suplimentar in cotele de intretinere pe ... (vezi toată discuția)