avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cum pot obtine cetatenia maghiara?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cum pot obtine cetatenia maghiara?

Buna,sunt Eva as avea si eu o intrebare....sant cetatian roman cu parintii,bunici unguri as vrea sa stiu cum as putea obtine cetatenia maghiara...tin sa mentionez ca momentan sant in Spania.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: KISS-MOTORS , utilizator 13:03, 10 Ianuarie 2013
Actele necesare pentru dobandirea cetateniei maghiare
- 3 cereri tip luate de pe siteul [ link extern ]
- copii legalizate dupa buletin, pasaport, certificat de nastere
- acte care sa dovedeasca ca sunteti descendent al unei personae nascute pe teritoriul Ungariei.
si trebuie si test de limba maghiara? in ce consta daca trebuie
Testul nu este in scris, este la nivel conversational. Veti purta o discutie cu reprezentantii consulatului cand veti depune dosarul, asa scrie aici:
[ link extern ]

Tot in acel articol consulul maghiar spune ca ar mai trebui, pe langa ce v-a scris deja freeelis, o autobiografie scrisă de mână pe o coala A4, o fotografie si o declaratie pe proprie raspundere ca nu aveti antecedente penale.
Cei care au cazier sau au suferit o condamnare anterioara nu au dreptul de a obtine cetatenia Maghiara ?
Chiar daca tatal sau a fost nascut in Ungaria si ramas in Romania odata cu inchiderea granitelor?
Unde ar trebui depuse actele pentru cetatenie,tinind cont de faptul ca locuiesc in Ploiesti?
Ultima modificare: Joi, 10 Ianuarie 2013
KISS-MOTORS, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatenie ungaria pentru roman rezident toma100 toma100 buna ziua detin un document de rezidenta din ungaria obtinut in anul 2007 se numeste REGISZTRACIOS IGAZOLAS ,vreau sa aflu cum pot sa obtin cetatenia ungara ? ... (vezi toată discuția)
Cetatenia maghiara georgetastancu georgetastancu Am un baiat de 19 ani,nascut Budapesta,Ungaria.Cum poate obtine cetetenia maghiara?Trebuie neaparat sa stie limba maghiara? (vezi toată discuția)
Cetatenie maghiara ana56 ana56 mama, pensionar , s-a nascut si a crescut pana la 17 ani intr-un sat , teritoriu aproape (100KM) de granita cu Ungaria, chiar se spune ca atunci in 1944, zona ... (vezi toată discuția)