avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Corespondente intre textele din vechiul cod civil si ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Corespondente intre textele din vechiul cod civil si cel actual. Lucrare de licenta

Intrebarea mea este dak exista cumva vreun site unde sa scrie corespondente intre textele din vechiul cod civil si cel actual deoarece am de scris in licenta o multime de articole din codul civil, iar in noul cod civil nu mai gasesc nici cum articolul corespondent ( de exemplu art. 1470, 1075 .. -vechiul cod civil). multumesc:)
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 00:01, 23 Aprilie 2012
Nu stiu daca exista un astfel de site,dar va pot recomanda o carte in acest sens.
Noul cod civil si reglementarile anterioare. Prezentare comparativa. Legea de punere in aplicare. Legislatie conexa ed. ingrijita si adnotata de prof. univ. dr. Mona Maria Pivniceru-Ed. Hamangiu.
;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carti explicative despre noul cod marciuc marciuc titluri si autori carti care explica prevederile noului cod ,va rog (vezi toată discuția)
Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Lucrare de licenta: contractul de antrepriza BogdanLupu BogdanLupu Buna seara, Am urmatorul titlu: Contractul de antepriza. Indrumatorul meu, un profesor si un judecator extraordinar mi-a pus in sarcina sa fac si niste ... (vezi toată discuția)