avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declaratia 010
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declaratia 010

Buna ziua!
Am o firma suspendata din 2010, care a fost platitoare de impozit pe profit si tva.
La momentul suspendarii, trebuia sa depun 010 cu scoatere impozit pe profit?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: nicod , utilizator 15:44, 19 Aprilie 2012
Nu,societatea a ramas platitoare de impozit profit chiar daca este suspendata activitatea.Anaf-ul poate v-a anulat certificatul de inregistrare in scopuri de tva.La reluarea activitatii aveti obligatia sa reveniti la starea dinaintea suspendarii,adica sa faceti demersurile pentru a va reinscrie ca si platitor de tva.
Da, asa este, ni s-a eliberat o copie dupa decizia prin care s-a anulat certificatul de inregistrare in scopuri de tva, iar la profit scrie numai data luarii in evidenta si din cauza asta am crezut ca trebuia 010. Atunci m-am linistit. Multumesc foarte mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare in scopuri de tva la firma fosta suspendata stelach stelach Buna ziua, O firma platitoare de tva si-a suspendat activitatea la inceputul anului 2010. fiscul a anulat inregistrarea in scopuri de tva.La sf anului 2010 , ... (vezi toată discuția)
Lichidare societate happytree happytree Un SRL cu asociat unic a avut suspendata activitatea pe 3 ani respectiv pana in iunie 2012.Pe perioada suspendarii i s-a anulat codul de inregistrare in ... (vezi toată discuția)
Reluare activitate,reluare tva? office.carmen office.carmen O societate comerciala in intrerupere temporara de activitate doreste sa isi reinceapa activitatea.Anterior sistarii a fost inregistrata in scopuri de tva apoi ... (vezi toată discuția)